Grosir Ukuran gedhe Dekorasi musiman boneka Natal, kain sing ana ing patung salju kanggo meja lan jendela

Grosir Ukuran gedhe Dekorasi musiman boneka Natal, kain sing ana ing patung salju kanggo meja lan jendela

Katrangan singkat:

patung salju salju, oem / odm


  • Jinis produk: Meja Natal sing lungguh ing Patung Snowman
  • Bahan: Kain + Plastik
  • Panggunaan: Dekorasi & Hadiah Natal Ing Ruangan
  • Barang Ora.: YM34003
  • Ukuran: 29 * 25 * 61 cm
  • Fitur: Kain Murni, patung Snowman, dekorasi meja
  • MOQ: 300 PCS
  • Wektu timbal: 30-45 dina gumantung saka qty
  • Paket: Pengepakan tas PP
  • Rega FOB: USD 5,8
  • Layanan Kita: OEM / ODM
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Kamar Pameran Kita
    Sertifikat
    Produk Utama
    Proses Transcasi
    Pengepakan & Logistik
    Hubungi kita
    Rincian Produk

     Jeneng Barang

    Customized ukuran cilik dekorasi liburan bocah hadiah kain Natal lungguh salju kanthi topi cemlorot

     Cetakan No.

    YM34009

     Materi

    Kain + Plastik

     Ukurane

    18 * 15 * 17 cm

    Fitur

    Kain Murni, patung Snowman, dekorasi meja

     Panganggone

    Dekorasi & Hadiah Natal Ing Ruangan

     Pengepakan

    Pengepakan tas PP

     MOQ

    300 PCS

    OEM / ODM

    Disambut

    Wektu timbal

    30-45 dina gumantung saka qty

    Jangka Pembayaran

    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal lsp.

    Profil Perusahaan

    Christmas Santa (4)

    Kamar Pameran Kita

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sertifikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Proses Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pengepakan & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Hubungi kita

    Christmas Santa (9)

    Gambar Produk

    Produk sing gegandhengan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita