Tim Kita

Tim Kita

Anggota tim sing hebat kalebu layanan khusus profesional, desainer sing apik banget, pengikut pesanan, staf sing wis terlatih lan personel logistik khusus, sawetara sing duwe pengalaman luwih saka 18 taun ing bidang iki.

rt (1)

Eeko

Pendhiri & Wakil Presiden

18 taun

rt (2)

Leo

Pendhiri & CEO

18 taun

rt (3)

Daisy

Direktur Sales

10 taun

DSC00323

Amy

Adol

2 taun

rt (4)

Bella

Adol

3 taun

DSC00342

Kelly

Adol

5 taun

rt (6)

Michael

QC

3 taun

rt (7)

Jack

Desainer

5 taun

rt (8)

Alex

Logistik

5 taun