FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan perdagangan?

Kita pabrik karo tim ekspor

Endi papan sampeyan?

Kita dununge ing Kota Xiamen sing apik, Provinsi Fujian, China

 

Apa sampeyan wis nggawe Audit Pabrik?

Ya, kita wis lolos Audit BSCI; CE / EMC lan laporan tes liyane bakal diwenehake.

Apa sampeyan duwe katalog utawa dhaptar?

Kita duwe ewonan produk. Lan saben taun akeh desain anyar sing dikembangake.

Mohon saran babagan produk sing sampeyan minat. Banjur menehi saran

manut

Apa bisa duwe desain dhewe? Kepiye babagan muatan conto lan conto wektu sing dipimpin?

Desain OEM bakal disambut, kita bisa berkembang kanggo sampeyan.

Biaya sampel bakal dikenani biaya adhedhasar item sing pas, sing bakal dibalekake saka pesenan mbesuk.

Apa istilah pembayaran?

Celengan TT 30%, saldo karo dokumen pengiriman fax.

Kanggo bisnis jangka panjang, kita bisa nampa L / C sadurunge katon

Wektu pimpinan apa?

Biasane, ana 30-45 dina yen pesanan sadurunge saben wulan April.

Wektu utama udakara 60-90 dina yen pesanan antara April-Juni.

Apa bisa ngunjungi Perusahaan sampeyan?

Sugeng rawuh ing perusahaan kita. Udakara 30 menit adoh saka Bandara Xiamen

Kita bakal ngatur mobil kanggo njupuk sampeyan sawise jadwal