Warta Perusahaan

  • Melody 2021 New Arrival Christmas House Village LED Lights Decoration/Holiday Presents/Indoor Decoration

    Melody 2021 Kedatangan New House Christmas House Dekorasi Lampu / Hadiah Liburan / Dekorasi Indoor

    Dekorasi Lampu / Dekorasi Liburan / Dekorasi Liburan Ing Ruangan / Ruangan Natal / Dekorasi Ruangan Natal: Lampu LED warna-warni apik banget lan padhang, sing apik banget minangka dekorasi liburan. Musik ceria cocog banget kanggo swasana perayaan. Tab Multifungsi ...
    Waca liyane
  • Ornamen njero ruangan Natal Live Stream- Melodi | 18 Juni-2021, Wanci Beijing

    Kanca-kanca sing daktresnani: kita bakal nggawe stream langsung kanggo dekorasi dekorasi ruangan Natal sing luwih anyar. Wancine yaiku: 19:00 PM, 18th. Juni (wektu Beijing) Sugeng rawuh nonton streaming langsung, lan ngobrol karo host kita ing papan kasebut. Langsung menyang kamar Live Stream: https: //watch.alibaba.com/v/3abbe7f9 ...
    Waca liyane
  • Merry Christmas and Happy New Year

    Merry Christmas lan Enggal

    Salam Natal 2020 saka Xiamen Melody Art & Craft Co., Ltd. Kanca pelanggan sing dikasihi: Kita wis seneng kerja bareng karo sampeyan taun iki. Matur suwun dhukungan ing taun 2020. Ing taun 2021, kita bakal bebarengan lan yakin bisa kerja bareng sing luwih apik! Muga-muga Selamat Natal lan Selamat ...
    Waca liyane
  • Melody Online Live Stream-Christmas Villages

    Desa Melody Online Langsung-Natal Langsung

      Kita bakal duwe stream langsung kanggo Dekorasi Indoor Natal ing platform Alibaba, welcome kanggo nonton acara online, klik ing ngisor iki gambar utawa link ing ngisor iki kanggo langsung menyang ruang pamer online. Sugeng rawuh ing acara online, Langsung menyang Link Showroom: https: / ...
    Waca liyane
  • Melody Company tourist to Yunnan Province, China/2020.11.20-11.25

    Turis Perusahaan Melody menyang Provinsi Yunnan, China / 2020.11.20-11.25

    Sajrone 2020.11.20-11.25, Melody ngatur kabeh kolega kanggo lelungan ing Provinsi Yunnan, China, biaya sing dibayar dening perusahaan. Kita ngunjungi Lijiang, Shangri-La lan Dali ing Yunnan. Objek wisata utama kalebu Old Town of Lijiang, Yulong Snow Mountain , Kota Purba Dukezong , Taman Nasional Pudacuo, ...
    Waca liyane
  • Christmas indoor ornament Live Stream- Melody| Sep-9th,2020,Beijing Time

    Ornamen njero ruangan Natal Live Stream- Melodi | Sep-9th, 2020, Wektu Beijing

    Ornamen njero ruangan Natal Live Stream- Melodi | Sep-9th, 2020, Beijing Wektu Kanca-kanca sing Tak tresnani: Kajaba stream urip jam 6: 00-8: 00 AM, 6-Sep (PST), kita bakal nggawe stream langsung liyane kanggo ...
    Waca liyane
  • Super September Melody Live Stream- Christmas Indoor Decoration-| Sep-6th,2020

    Live September Super Melody Live Stream- Dekorasi Indoor Natal- | 6 Sep, 2020

      Super September iki, kita bakal nggawe streaming langsung ing platform alibaba, welcome kanggo nonton, lan bakal nuduhake sawetara barang sing teka anyar, lan sampeyan bisa ngobrol karo host, lan dheweke bakal langsung mangsuli, Sugeng rawuh ing acara online, Langsung menyang Showroom L ...
    Waca liyane
  • Alibaba Online Live Stream

    Alibaba Online Live Stream

      Kita bakal duwe stream langsung kanggo Dekorasi Indoor Natal ing platform Alibaba, welcome kanggo nonton acara online, klik ing ngisor iki gambar utawa link ing ngisor iki kanggo langsung menyang ruang pamer online. Sugeng rawuh ing acara online, Langsung menyang Link Showroom: https: / ...
    Waca liyane
  • Exhibitors praise event’s achievement

    Pameran prestasi acara muji

    Dening YUAN SHENGGAO Nalika Pameran Impor lan Ekspor China kaping 127 rampung, acara online 10 dina iki entuk pujian saka para pembeli ing saindenging jagad. Rodrigo Quilodran, pembeli saka Chili, ujar manawa para pembeli manca negara ora bisa melu pameran offline amarga pandemi COVID-19. Nanging nyekel e ...
    Waca liyane
  • Motorbike maker gets creative on cloud platform

    Pembuat sepeda motor dadi kreatif ing platform cloud

    Dening YUAN SHENGGAO Ing pabrik pabrikan sepeda motor Apollo ing provinsi Zhejiang, loro bocah dadi pamandu online kanthi pamandu online, ngenalake produk perusahaan nalika livestream ing Canton Fair 127th, sing narik perhatian saka saindenging jagad. Ying Er, ketua ...
    Waca liyane