Babagan Kita

Babagan Kita

1

Xiamen Melody Art & Craft Co., Ltd. minangka pemasok terkemuka ing bidang dekorasi Natal luwih saka 10 taun, sing duwe pabrik dhewe ing Kota Xiamen, Provinsi Fujian China.

Baris produk utama kalebu patung-patung Natal resin, karangan bunga & kalung Natal, resin lan nutcracker kayu, patung Santa Claus, globe salju Natal, kothak musik Natal, dekorasi resin sing dipimpin & banyu, lsp.

Pasar utama kita yaiku Amerika Utara, Eropa Barat, Asia Tenggara, Rusia lan Australia.

Anggota tim profesional duwe pengalaman sugih wiwit desain lan produksi produk nganti dikirim.

Program kita kustom luwih dhisik, lan dhisik kualitas.

Kita wis entuk Audit BSCI kanggo pabrik, lan saben produk bakal dikonfirmasi karo klien sadurunge diproduksi, saben langkah produksi ditrapake banget karo standar, lan inspeksi lengkap sadurunge dikemas.

Kabeh produk bakal dilulusake kanggo tes kualitas, sertifikat gegandhengan lan laporan tes bakal diwenehake.

Kemampuan pangembangan produk sing kuat adhedhasar desainer sing apik lan luwih saka 100 staf sing wis terlatih; kita nggawe barang anyar miturut tren pasar saben kuartal, lan akeh koleksi kasedhiya kanggo pilihan sampeyan.

L1020460

Kita wis melu akeh pameran ing omah lan ing papan saben taun, sampeyan bisa nemokake paling akeh ide sing tren karo kita.

Digunakake karo kita, sampeyan bakal seneng layanan Tuku ONE-STOP sing bakal kita lakoni.

Sampeyan menang lan kita menang iku slogan kita

Sugeng kontak karo kita, lan ngarepake kunjungan lan jangka panjang kerja sama karo kita.