Tur Pabrik

Xiamen Melody Art & Craft Co., Ltd.

Tim Kita

Anggota tim sing hebat kalebu layanan khusus profesional, desainer sing apik banget, pengikut pesanan, staf sing wis terlatih lan personel logistik khusus, sawetara sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing bidang iki.

Crita Kita

Kanthi pengalaman luwih saka 18 taun ing proses iki, Leo lan Eeko nggawe Melody, fokus ing dekorasi Natal resin karo Led lan fungsi musik ing taun 2012.

Kanthi pirang-pirang taun pembangunan, Xiamen Melody Art & Craft Co., Ltd. dadi salah sawijining pemasok utama barang-barang Natal ing China.

Tujuane yaiku supaya para pembeli luar negeri entuk paling akeh artikel Natal.

Kemampuan pangembangan sing kuat, standar kualitas tinggi lan layanan pelanggan profesional wis entuk akeh kepercayaan saka pembeli luar negeri.

Saiki, produk kami tambah saka dekorasi Natal resin, karangan bunga & kembang, wit Natal, dolanan Natal Kain lan lampu Natal, lsp.

Tujuane kanggo nyedhiyakake klien tuku ONE-STOP layanan Tuku barang kanggo dina Natal, lan kita yakin dina bakal enggal teka.