Sepatu wulu grosir Lungguh Santa Claus 40 CM Dekorasi Natal ing jero ruangan kanthi tas mistletoe

Sepatu wulu grosir Lungguh Santa Claus 40 CM Dekorasi Natal ing jero ruangan kanthi tas mistletoe

Katrangan singkat:

120 cm Patung Santa Claus ing kain mewah kain, ukuran urip, oem / odm


  • Jinis produk: Patung Tabletop Natal Santa Claus Figurine
  • Bahan: Kain + Plastik
  • Panggunaan: Dekorasi & Hadiah Natal Ing Ruangan
  • Barang Ora.: 143461
  • Ukuran: 40 cm
  • Fitur: Patung Santa Claus, dekorasi meja
  • MOQ: 100 pcs
  • Wektu timbal: 30-45 dina gumantung saka qty
  • Paket: Pengepakan tas PP
  • Rega FOB: USD 4,8
  • Layanan Kita: OEM / ODM
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Kamar Pameran Kita
    Sertifikat
    Produk Utama
    Proses Transcasi
    Pengepakan & Logistik
    Hubungi kita
    Rincian Produk

     Jeneng Barang

    Sepatu wulu grosir Lungguh Santa Claus 40 CM Dekorasi Natal ing jero ruangan kanthi tas mistletoe

    Jinis Produk

    Patung Tabletop Natal Santa Claus Figurine

     Cetakan No.

    143461

     Materi

    Kain + Plastik

     Ukurane

    40 cm

    Fitur

    Patung Santa Claus, dekorasi meja

    Panganggone

    Dekorasi & Hadiah Natal Ing Ruangan

     Pengepakan

    Pengepakan tas PP, kemasan khusus ditampa

     MOQ

    100 pcs

     Werna

    Werna, miturut pilihan sampeyan

    OEM / ODM

    Disambut

    Wektu timbal

    30-45 dina gumantung saka qty

    Jangka Pembayaran

    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal lsp.

     

    Profil Perusahaan

    Christmas Santa (4)

    Kamar Pameran Kita

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sertifikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Proses Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pengepakan & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Hubungi kita

    Christmas Santa (9)

    Gambar Produk

    Melody Santa Figurine-143461
    Produk sing gegandhengan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita