omah desa natal musik resin karo Xmas Santa lan adegan sepur

omah desa natal musik resin karo Xmas Santa lan adegan sepur

Katrangan singkat:

Dekorasi meja ing njero ruangan Natal Dipimpin model omah Polyresin musik Natal kanthi gerakan.


  • Jeneng: MELODY
  • Tipe Produk: Dekorasi Natal Indoor
  • Rega FOB: USD 16,5-19
  • Nomer Model: 160161
  • Bahan: Polresin
  • Fitur: Kanthi Mult Led & Musik & Gerakan
  • Ukuran: 27 * 18 * 24cm
  • MOQ: 400 PCS
  • Paket: kothak putih + label warna
  • Sertifikat: BSCI, CE / EMC, RoHS, tekan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

     

    Omah desa natal musik resin karo Xmas Santa lan adegan sepur

    Rincian Produk

    Jeneng Produk omah desa natal musik resin karo Xmas Santa lan adegan sepur
    Barang No. 160161
    Materi Plastik & Polresin
    Ukuran Produk  27 * 18 * 24cm (Bisa disesuaikan)
    Jinis produk nganggo ruangan Polyresin Xmas dekorasi Natal Village
    Katrangan Produk LED warna-warni, Music Dorp ketemu beweging
    Werna led Putih Anget, Warna Mult-Led, bisa disesuaikan
    Sumber Daya Plug Tegangan Dhuwur, batere 3 * AA (ora kalebu), Bisa dioperake nganggo Adaptor
    Panganggone Dekorasi Rumah, Dekorasi Natal, hadiah liburan, barang promosi 
    Sertifikat ISO, SGS, RoHS, CE / EMC
    OEM & ODM Disambut
    Paket Kothak putih + kemasan label warna, kemasan sing disesuaikan ditampa
    MOQ 400 pcs
    Wektu timbal 30-45 dina, gumantung karo jumlah pesanan sampeyan
    Pelabuhan Pengiriman Xiamen, China
    Jangka Pembayaran TT; L / C; Serikat Kulon; Paypal lsp. 

      











  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita