Dekorasi ruangan Natal Patung-patung Santa Clause ukuran gedhe musik

Dekorasi ruangan Natal Patung-patung Santa Clause ukuran gedhe musik

Katrangan singkat:

Ukuran Natal Natal Claus, kanthi kain kain, lan joget goyang, kanthi musik Xmas. OEM / ODM


  • Jinis produk: Natal ukuran ukuran Patung patung Santa Claus kanthi fungsi mult
  • Sumber Daya: Adaptor
  • Bahan: RESIN, Kain + Resin
  • Barang Ora.: TA130
  • Ukuran: 1,3 Meter
  • Fitur: Ukuran Urip, kanthi Gerakan Musik & Tarian
  • MOQ: 10 pcs
  • Wektu timbal: 30-45 dina gumantung saka qty
  • Paket: Kothak coklat kanthi kemasan polyfoam sing aman
  • Rega FOB: USD 46
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Kamar Pameran Kita
    Sertifikat
    Produk Utama
    Proses Transcasi
    Pengepakan & Logistik
    Hubungi kita
    Rincian Produk

     Jeneng Barang

     Dekorasi ruangan Natal Patung-patung Santa Clause ukuran gedhe musik

     Cetakan No.

     TA130

     Materi

     Kain Polyresin +

     Ukurane

     1,3 Meter

    Fitur

     Ukuran Santa Claus kanthi ukuran kain kanthi gerakan kain & Musik & joget

    Sumber Daya

    Adaptor

     Panganggone

     Patung-patung natal dekorasi musik Santa Klausa patung

     Pengepakan

     Kothak coklat kanthi kemasan polyfoam sing aman, kemasan sing disesuaikan ditampa

     MOQ

    10 pcs

     Werna

     Werna, miturut pilihan sampeyan

    OEM / ODM

    Disambut

    Wektu timbal

    30-45 dina gumantung saka qty

    Jangka Pembayaran

    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal lsp.

    Profil Perusahaan

    Christmas Santa (4)

    Kamar Pameran Kita

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sertifikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Proses Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pengepakan & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Hubungi kita

    Christmas Santa (9)

    Gambar Produk

    TA130-gg (1)
    TA130-gg (2)
    TA130-gg (6)
    TA130-gg (4)
    TA130-gg (5)
    TA130-gg (3)
    Produk sing gegandhengan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita