Dekorasi ruangan Natal patung-patung Santa Clause ukuran gedhe musik

Dekorasi ruangan Natal patung-patung Santa Clause ukuran gedhe musik

Katrangan singkat:

Ukuran Natal Natal Claus, nganggo kain kain, lan joget goyang, kanthi musik Xmas. OEM / ODM


  • Jinis produk: Patung Natal ukuran Patung patung Santa Claus kanthi fungsi mult
  • Sumber Daya: Adaptor
  • Bahan: RESIN, Kain + Resin
  • Barang Ora.: TA130
  • Ukuran: 1,3 Meter
  • Fitur: Ukuran Urip, kanthi Gerakan Musik & Tarian
  • MOQ: 10 pcs
  • Wektu timbal: 30-45 dina gumantung saka qty
  • Paket: Kothak coklat kanthi kemasan polyfoam sing aman
  • Rega FOB: USD 46
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Kamar Pameran Kita
    Sertifikat
    Produk Utama
    Proses Transcasi
    Pengepakan & Logistik
    Hubungi kita
    Rincian Produk

     Jeneng Barang

     Dekorasi ruangan Natal patung-patung Santa Clause ukuran gedhe musik

     Cetakan No.

     TA130

     Materi

     Kain Polyresin +

     Ukurane

     1,3 Meter

    Fitur

     Ukuran Santa Claus kanthi ukuran kain kanthi gerakan kain & Musik & joget

    Sumber Daya

    Adaptor

     Panganggone

     Patung natal dekorasi natal patung Santa Klausa

     Pengepakan

     Kothak coklat kanthi kemasan polyfoam sing aman, kemasan sing disesuaikan ditampa

     MOQ

    10 pcs

     Werna

     Werna, miturut pilihan sampeyan

    OEM / ODM

    Disambut

    Wektu timbal

    30-45 dina gumantung saka qty

    Jangka Pembayaran

    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal lsp.

    Profil Perusahaan

    Christmas Santa (4)

    Kamar Pameran Kita

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sertifikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Proses Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pengepakan & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Hubungi kita

    Christmas Santa (9)

    Gambar Produk

    TA130-gg (1)
    TA130-gg (2)
    TA130-gg (6)
    TA130-gg (4)
    TA130-gg (5)
    TA130-gg (3)
    Produk sing gegandhengan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita