Grosir Xmas handmade LED lampu LED desa Polyresin dekorasi kanthi wit Xmas sing muter

Grosir Xmas handmade LED lampu LED desa Polyresin dekorasi kanthi wit Xmas sing muter

Katrangan singkat:

Mult warna Led poliester optik serat musik sing disinari Desa Natal kanthi gerakan, dekorasi Meja Xmas, oem / odm


  • Jinis produk: Tabletop Deocarative Led Musical Village Village kanthi gerakan
  • Bahan: Polresin
  • Panggunaan: Dekorasi & Hadiah Natal Ing Ruangan
  • Barang Ora.: 200911
  • Ukuran: 30 * 26,5 * 45 cm
  • Fitur: Kanthi musik lagu mult Led & 8 & gerakan wit Xmas sing muter & adegan Xmas
  • Sumber Daya: 3 * Baterai AA (ora klebu)
  • Sertifikat: BSCI, RoHS, CE / EMC
  • MOQ: 500 pcs
  • Wektu timbal: 30-45 dina gumantung saka qty
  • Paket: Kothak coklat kanthi kemasan polyfoam
  • Rega FOB: USD 29,5
  • Layanan Kita: OEM / ODM
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Kamar Pameran Kita
    Sertifikat
    Produk Utama
    Proses Transcasi
    Pengepakan & Logistik
    Hubungi kita
    Rincian Produk

    Jeneng Barang

    Grosir Xmas handmade LED lampu LED desa Polyresin dekorasi kanthi wit Xmas sing muter

    Cetakan No.

    200911

    Materi

    Polresin

    Ukurane

    30 * 26,5 * 45 cm

    Fitur

    Kanthi musik lagu mult Led & 8 & gerakan wit Xmas sing muter & adegan Xmas

    Sumber Daya

    3 * Baterai AA (ora klebu)

    Sertifikat

    BSCI, RoHS, CE / EMC

    Panganggone

    Dekorasi & Hadiah Natal Ing Ruangan

    Pengepakan

    Kothak coklat kanthi kemasan polyfoam

    MOQ

    500 PCS

    OEM / ODM

    Disambut

    Wektu timbal

    30-45 dina gumantung saka qty

    Jangka Pembayaran

    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal lsp.

    Profil Perusahaan

    Christmas Santa (4)

    Kamar Pameran Kita

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sertifikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Proses Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pengepakan & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Hubungi kita

    Christmas Santa (9)

    Gambar Produk

    Produk sing gegandhengan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita