Grosir khusus nggawe desain anyar Led resin musik Natal patung patung kanthi gerakan

Grosir khusus nggawe desain anyar Led resin musik Natal patung patung kanthi gerakan

Katrangan singkat:

Grosir khusus digawe desain anyar Led resin musik Natal patung patung kanthi gerakan,
Produsen dekorasi resin natal, koleksi amba & kemampuan pangembangan produk sing kuwat,
Desain Scene Village Rotating, kanthi musik & multi Led & gerakan, hadiah dekorasi Grosir Natal, oem / odm.


  • Jinis produk: Tabletres Polyresin animasi Desa Natal musik Led
  • Bahan: Polresin
  • Panggunaan: Dekorasi & Hadiah Natal Ing Ruangan
  • Barang Ora.: ME0811
  • Ukuran: 27,2 * 31 * 34,3 cm
  • Fitur: Desain Scene Village Rotating, kanthi musik & mult Led & gerakan
  • Lukisan: Daya glitter khusus Warna tangan dicet
  • Sumber Daya: 3 * Baterai AA (ora klebu)
  • Sertifikat: BSCI, RoHS, CE / EMC
  • MOQ: 200 pcs
  • Wektu timbal: 30-45 dina gumantung saka qty
  • Paket: Kothak putih + polyfoam
  • Layanan Kita: OEM / ODM
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Kamar Pameran Kita
    Sertifikat
    Produk Utama
    Proses Transcasi
    Pengepakan & Logistik
    Hubungi kita
    Rincian Produk

    Jeneng Barang

    Grosir khusus nggawe desain anyar Led resin musik Natal patung patung kanthi gerakan

    Jinis produk

    Tabletres Polyresin animasi Desa Natal musik Led

    Cetakan No.

    ME0811

    Materi

    Polresin

    Ukurane

    27,2 * 31 * 34,3 cm

    Fitur

    Desain Scene Village Rotating, kanthi musik & mult Led & gerakan

    Sumber Daya

    3 * Baterai AA (ora klebu)

    Sertifikat

    BSCI, RoHS, CE / EMC

    Panganggone

    Dekorasi & Hadiah Natal Ing Ruangan

    Pengepakan

    Kothak putih + polyfoam

    MOQ

    200 pcs

    OEM / ODM

    Disambut

    Wektu timbal

    30-45 dina gumantung saka qty

    Jangka Pembayaran

    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal lsp.

    Profil Perusahaan

    Company Profile-MelodyXiamen Melody Art & Craft Co. Ltd. minangka pemasok terkemuka khusus kanggo dekorasi hadiah musiman

    item kanthi pengalaman luwih saka 12 taun. Koleksi Natal nyakup macem-macem bahan

    kaya Resin, Kaca, Plastik, Akrilik, bahan gabungan bebarengan nanging mesthi fokus karo sing apik lan dhuwur

    level kualitas. Baris produk utama kami kalebu deco desa resin animasi LED lan Musik sing kita

    wis kerja sama karo para pelanggan supaya entuk jajan paling gedhe saka pasar Eropa.

     

    Adhedhasar pengalaman bisnis ekspor suwene, ilmu produk profesional lan sikap positif,

    tim sales wis nawakake layanan sing paling apik lan profesional kanggo para pelanggan saka Holland, Belgia,

    Jerman, Yunani, Amerika Selatan, Australia, Jepang lsp.

     

    Kemampuan pangembangan sing kuat minangka salah sawijining kauntungan: Kita janji bakal duwe conto counter

    seminggu kanggo konfirmasi pelanggan. Kita pengin ngrampungake kahanan kanggo Menang Pelanggan, Sub kontraktor menang lan kita menang.

     

     

    Pilih Melodi Xiamen, Gawe urip sing luwih apik.

    Kamar Pameran Kita

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sertifikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Proses Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pengepakan & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Hubungi kita

    Christmas Santa (9-1)Email: melody@xmmelody.com

    Telpon: + 86-592-5626859

    Ponsel: + 86-13358398858

    Adress: No.2 Jalan Xiayang, Haicang Area, Kota Xiamen, Provinsi Fujian, PRC

    Gambar Produk

    Produk sing gegandhengan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita