Merry Christmas lan Enggal

Salam Natal 2020 saka Xiamen Melody Art & Craft Co., Ltd.

Kanca pelanggan sing dihormati:
Kita wis seneng kerja bareng karo sampeyan taun iki. Matur suwun dhukungan ing taun 2020.
Ing taun 2021, kita bakal bebarengan lan yakin bisa nindakake kerja bareng sing luwih apik!

   Muga-muga Selamat Natal lan Selamat Tahun Baru

Alex Lee

Xiamen Melody Art & Craft Co., Ltd.

 


Wektu kiriman: Des-17-2020