Melody New Online Live Stream-Led Musical Village Village

 

Kita bakal duwe stream langsung kanggo Dekorasi Indoor Natal ing platform Alibaba, sugeng nonton acara online, klik ing ngisor iki gambar utawa link ing ngisor iki kanggo langsung menyang ruang pamer online.

12.28

 

 

Langsung menyang online kita Ruang pamer Link: https://activity.alibaba.com/page/live.html?topic=9f854441-e956-4062-b0fd-495c997314d2&referrer=sellerConsuleShare

Wektu: 28 Desember, 03:00, PST / Des-9, 19:00, Wayah Beijing

 

Ditulis dening Alex Lee / Xiamen Melody Art & Craft Co., Ltd.


Wektu kiriman: Dec-28-2020