Melody 2021 Kedatangan New House Christmas House Dekorasi Lampu / Hadiah Liburan / Dekorasi Indoor

海报3

Dekorasi Lampu LED Perumahan Desa Natal / Dekorasi Liburan / Dekorasi Indoor

  • Dekorasi Natal Ing Omah: Lampu LED warna-warni apik banget lan cerah, sing apik banget kanggo dekorasi liburan. Musik ceria cocog banget kanggo swasana perayaan.
  • Dekorasi Meja Multifungsi: Dekorasi omah Natal iki cocok banget kanggo omah, papan makarya, meja ngleboke, mantelpiece, utawa minangka inti saka meja makan, nambah swasana mewah.
  • Hadiah Liburan Paling Apik: Iki hadiah Natal sing berkualitas, entheng lan sampurna. Cocog kanggo bocah, kanca utawa minangka koleksi. Musik sing nyenengake, lampu sing apik banget, lan pemandangan Natal sing nyenengake nggawe Natal sing adhem kebak anget.

88

89

87

Dinamis, Cahya, lan Musik

Lampu warna-warni, sepur puteran, lan musik Natal sing nyenengake nggawe swasana perayaan sing kuat lan nambah swasana sing apik kanggo festival sing bakal teka.

Ukuran Sampurna

Ukurane moderat lan bisa dilebokake ing mejo, kubah, meja ganti, meja sisih amben. Gampang nyimpen lan ngatur nalika ora digunakake, lan ora ngenggoni papan.

Aman Kanggo Gunakake

Gunakake batere 3AA (Ora Kalebu) kanggo pasokan listrik. Bisa digunakake ing kahanan voltase kurang (4.5V), sing luwih aman. Sampeyan ora prelu kuatir kejut listrik saka bocah utawa kewan.

海报4

Tip Anget

Pembeli sing dikasihi, amarga efek pencahayaan, kecerahan monitor, pangukuran manual, lsp. Bisa uga ana sawetara beda warna lan ukuran antarane foto lan item sing sejatine. Muga-muga sampeyan bisa ngerti! Matur nuwun


Wektu kiriman: Jul-15-2021