10 cara kanggo mbukak mangsa Walanda

1 Pasar Natal

Ing ngarep dalan-dalan sing padhang lan kukus sing adol, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa wong Walanda ngrayakake Natal lan nyambut musim salju. Kutha gedhe lan cilik bakal duwe pasar Natal, kanthi atusan kios sing adol cemilan, hadiah, lampu sing bertema Natal. , bulu, ukiran kayu, lilin lan liya-liyane. Kanthi musik Natal sing nyenengake, sampeyan bisa mangan lan muter nalika ngrasakake lurung-lurung sing apik lan pagelaran cilik.

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
1.1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Cahya madhangi wengi sing adhem

Festival Lampu Walanda uga diwiwiti ing musim salju, nggawa cahya ing wayah wengi. Alterdamdam, Eindhoven, uga kutha keju Gouda duwe festival ringan, lan sampeyan bisa numpak prau karo kanca kanggo ndeleng Walanda ing wayah wengi.

2.1

Amsterdam Light Festival dianakake wiwit Desember nganti Januari saben taun (Festival Cahaya 2016 bakal dianakake wiwit tanggal 1 Desember nganti 22 Januari). Artis ringan saka saindenging jagad bakal teka ing Amsterdam kanggo nampilake karyane. Lampu bakal nyebrang kanal lan dalan ing sekitare kanggo madhangi musim salju ing kanal. Cara paling apik kanggo ndeleng kanal kasebut yaiku kanthi boat wengi, nanging sampeyan kudu tuku tiket sadurunge.

2.2

Festival Eindhoven Glow dianakake saben Taun ing wulan November, nalika kutha katon anyar. Gereja, atap bangunan lan akeh papan liyane dihias karo lampu sing dirancang khusus dening para seniman kanggo narik kawigaten kabeh wong. Dawane rute kasebut udakara 3 ~ 4 kilometer, sampeyan bisa ngrasakake ndeleng wengi ing Eindhoven nalika mlaku-mlaku. njupuk saben Taun ing Desember. Nalika wengi, kutha mateni kabeh televisi lan lampu, nylametake ribuan lilin kanggo wengi lilin. Kangge, lilin sing anget uga digunakake kanggo nyambut taun anyar.

3. Ora bisa ndhelikake saka mangsa adhem, kaya ing ombak angin

Apa sampeyan mbayangno yen ing dina pisanan Taun Anyar, 10.000 wong bakal padha nglumpuk lan terjun menyang banyu adhem sekaligus? Ya, ing Holland, edan. Karnaval nyilem ing wiwitan Taun Anyar, bakal dianakake ing luwih saka 80 kutha ing saindenging negara. Ora preduli sepele nalika musim salju Walanda, kamp nyilem tahunan terus berkembang.

3

3-1

4. Kabeh jinis kegiatan es ing musim salju

Mesthine, bukak pusat kutha Zwolle ing Walanda kanggo ndeleng patung es, ing ngendi para seniman saka macem-macem negara padha nglumpuk. Waca carane nggawe dekaden dadi sihir, patung es kanthi cahya kerja sama, transparan lan apik. dilebokake ing agenda nalika teka ing Walanda! Ora mung ing Swedia, nanging uga ing Walanda. Yen dikurangi 10 derajat, kabeh bakal beku. Mesthi wae, sampeyan nganggo sandhangan anget lan sarung tangan khusus kanggo anget awak, lan nganti setengah sajam sampeyan ngrasakake adhem lan minuman beralkohol.

4

Musim salju ing Walanda, kudune nyebutake skating. Ora ana gunung ing negara sing kurang bisa main ski, nanging olahraga skate minangka olahraga khusus kanggo akeh wong. Karo kulawarga lan kanca-kanca, ngumbara ing njaba es, dikubengi konser aula lan musium, lan sampeyan bakal bisa ndeleng akeh wong nari lan frol ing es ing skate, lan dadi panas karo cangkir coklat panas. Musim salju katon luwih nyenengake kanggo bocah-bocah sing ora wedi adhem. ing alas musim salju dongeng Efteling; Mlaku virtual menyang negara-negara sing adoh ing museum kereta api, deleng kepiye carane digawe mesin uap, lan mainake patung es nganggo tangan sampeyan dhewe. Kanggo bocah, dheweke dadi kenangan sing nyenengake.

4-2

5.Tram wisata

Ngendi aku bisa njupuk sup kacang sing paling apik ing Walanda? Mesthi ing mobil kabel Snerttram! Ana lampu anget ing mobil kabel, tanduran ijo lan seniman akordion sing main kanthi semangat, lan pandhuane bakal menehi sawetara gosip kanggo nyuda swasana. Ing dalan, pemandangan Rotterdam sing apik bakal dilewati. Dadi tur trem uga cara sing apik kanggo ngunjungi Holland nalika musim salju.

5

6. Panganan anget awak lan anget ati

Nalika Natal lan Taun Anyar teka, panganan uga minangka salah sawijining puncak musim salju ing Holland. Musim salju ing Walanda ora bisa kurang saka sup kacang polong, lan sampeyan kudu kepengin weruh, sup ijo sing aneh iki katon apik banget. sing paling disenengi nedha bengi ing Walanda, kanthi kacang polong, kentang, wortel, celery, ditambah karo sosis daging babi lan daging babi, sup iku sugih banget, yen sampeyan ngrasakake, sampeyan bakal entuk mangkuk mangsa sing enak, kebak energi.

6

Stroopwafel, salah sawijine cemilan sing paling populer. Kanthi sirup karamel ing tengah, njaba garing lan ing njero empuk lan kenyel, manis banget nanging ora greasy. Walanda seneng banget karo permen, lan dheweke seneng nggawe uga mangan .Cara sing paling asli kanggo mangan cookie iki yaiku ngombe kopi utawa teh kanthi kukus lan dipangan panas.

6-1

7. Winter mlaku ing pesisir

Musim salju kabeh garing, ewu mil es, mlaku ing salju lan nonton segara uga kalebu kaendahan. Walanda duwe garis pantai 250 kilometer, dadi sampeyan bisa anget ing cafe sing cedhak.

7

8. Fireworks ing lurung-lurung

Ing wengi Taun Anyar ing tanggal 31 Desember, saben kutha bakal nampilake kembang api khusus. Antarane, Jembatan Erasmus ing Rotterdam minangka sing paling apik. Wong uga diidini tuku kembang api cilik kanthi seneng-seneng ing dina iki.

 8

9. Pesta pesta mbukak dalan lan pesta karo kabeh wong.

Bakal ana pirang-pirang pahargyan tema ing dalan lan alun-alun. Contone, kegiatan Natal Sinterklaas, Deventer's Dickens Festival, utawa musim sales Natal. Nyenengake banget.

9-1

10. Rungokake konser

Mlaku-mlaku liwat konser klasik, liwat Museum Nasional. Drama lan museum uga dadi acara ing macem-macem tema kanggo mesthekake yen musim salju ing Walanda ora bakal kesepian.

10

 

 

 


Wektu kiriman: Jul-22-2021