MELODY LED menyala resin Swirling Glitter Gingerbread omah Xmas pemandangan Swirling Glitter Natal Lantern Salju dunia

MELODY LED menyala resin Swirling Glitter Gingerbread omah Xmas pemandangan Swirling Glitter Natal Lantern Salju dunia

Katrangan singkat:

Lampu LED resin Swirling Glitter Gingerbread rumah Xmas pemandangan Swirling Glitter Natal Lantern Salju dunia


  • Papan Asal: Guangdong, China
  • Nomer Model: 2148
  • Ukuran: 14 * 7,3 * 23,5 cm
  • Sumber Daya: 3 * Baterai AA (ora klebu)
  • Sertifikat: BSCI, CE, RoHS, lsp.
  • Layanan Kita: OEM / ODM
  • Tipe Barang Natal: Dekorasi Natal Indoor
  • Bahan: Plastik, akrilik + resin + banyu
  • Panggunaan: Dekorasi & Hadiah Natal
  • Paket: kothak putih + label warna
  • MOQ: 120 pcs
  • Cara Print: warna mult
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Kamar Pameran Kita
    Sertifikat
    Produk Utama
    Proses Transcasi
    Pengepakan & Logistik
    Rincian Produk
    Jeneng Produk
    MELODY LED menyala resin Swirling Glitter Gingerbread omah Xmas pemandangan Swirling Glitter Natal Lantern Salju dunia
    Jinis Produk
    Led Light up Natal Glitter Lantern banyu sing muter globe salju
    Panganggone
    Dekorasi & Hadiah Natal
    Barang No.
    2148
    Materi
    Plastik, akrilik + resin + banyu
    Ukurane
    14 * 7,3 * 23,5 cm
    Werna
    Werna Ginerbread
    Fitur
    Pemandangan Gingerbread, LED Putih Anget kanthi glitter banyu
    Sumber Daya
    3 * Baterai AA (ora klebu)
    Sertifikat
    BSCI, CE, RoHS, lsp.
    Pengepakan
    kothak putih + label warna
    Kauntungan
    Koleksi Wide & kemampuan pangembangan produk Kuat
    Layanan Kita
    OEM / ODM
    Sample wektu
    7-15 dina
    Wektu timbal
    45-60 dina, gumantung saka jumlah pesanan
    MOQ
    120 PCS
    Pelabuhan
    Shenzhen, China
    Bayaran
    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal lsp.
    Profil Perusahaan

    Company Profile-MelodyXiamen Melody Art & Craft Co. Ltd. minangka pemasok terkemuka khusus kanggo dekorasi hadiah musiman

    item kanthi pengalaman luwih saka 12 taun. Koleksi Natal nyakup macem-macem bahan

    kaya Resin, Kaca, Plastik, Akrilik, bahan gabungan bebarengan nanging mesthi fokus karo sing apik lan dhuwur

    level kualitas. Baris produk utama kami kalebu deco desa resin animasi LED lan Musik sing kita

    wis kerja sama karo para pelanggan supaya entuk jajan paling gedhe saka pasar Eropa.

    Adhedhasar pengalaman bisnis ekspor suwene, ilmu produk profesional lan sikap positif,

    tim sales wis nawakake layanan sing paling apik lan profesional kanggo para pelanggan saka Holland, Belgia,

    Jerman, Yunani, Amerika Selatan, Australia, Jepang lsp.

    Kemampuan pangembangan sing kuat minangka salah sawijining kauntungan: Kita janji bakal duwe conto counter

    seminggu kanggo konfirmasi pelanggan. Kita pengin ngrampungake kahanan kanggo Menang Pelanggan, Sub kontraktor menang lan kita menang.

     

    Pilih Melodi Xiamen, Gawe urip sing luwih apik.

    Kamar Pameran Kita

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sertifikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Proses Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pengepakan & Logistik

    Christmas Santa (8)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita