Ukuran kerajinan resin fiberglass dekorasi ruangan luar ruangan kerajinan prajurit kerajinan natal kanthi led musik

Ukuran kerajinan resin fiberglass dekorasi ruangan luar ruangan kerajinan prajurit kerajinan natal kanthi led musik

Katrangan singkat:

Nutcracker Natal fiberglass Standing Luar Ruangan, kanthi mult Led, kanthi 8 musik Xmas lagu, kanthi main drum.
OEM / ODM


  • Jinis produk: Dekorasi natal ukuran fiberglass resin fiberglass Dekorasi Natal
  • Bahan: Polresin
  • Barang Ora.: 18032
  • Ukuran: 43,8 * 48,9 * 154,9 cm
  • Fitur: kanthi musik Mult Led & 8 lagu Xmas & main drum
  • Sumber Daya: Adaptor karo BS / GS Standard DC Jack
  • Packing: Polyfoam + kemasan kothak coklat sing aman
  • MOQ: 10 PCS
  • Rega FOB: USD 290
  • Wektu timbal: 20-60 dina gumantung karo produk sampeyan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Gambar Produk

    Informasi Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Pabrik
    Sertifikat
    Produk sing gegandhengan
    Pengepakan & Logistik
    Hubungi kita
    Rincian Produk

     Jeneng Barang

    Ukuran kerajinan resin fiberglass dekorasi ruangan luar ruangan kerajinan prajurit kerajinan natal kanthi led musik

     Cetakan No.

    18032

     Materi

    Polresin

     Ukurane

    43,8 * 48,9 * 154,9 cm

     Fitur

    kanthi musik Mult Led & 8 lagu Xmas & main drum

     Panganggone

    Dekorasi Natal, Omah, lan Dekorasi Liburan, panggunaan Hadiah Promosi nggunakake lampu nutcracker musik ukuran urip kanthi Led

     Pengepakan

    Polyfoam + kothak coklat sing aman, kemasan sing disesuaikan ditampa

     MOQ

    10 pcs

    Sumber Daya

    Adaptor karo BS / GS Standard DC Jack

    Layanan Kita

    OEM / ODM

    Profil Perusahaan

    Nutcracker (6)

    Pabrik

    Nutcracker (7)

    Sertifikat

    Nutcracker (8)

    Produk sing gegandhengan

    Nutcracker (9)

    Pengepakan & Logistik

    Nutcracker (10)

    Hubungi kita

    Nutcracker (11)

    Produk Utama

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita